19.07.24 06:13
НачалоDP World TourЛаразабъл превъзмогна болката и триумфира в Южна Африка

Ларазабъл превъзмогна болката и триумфира в Южна Африка

Испанецът Пабло Ларазабъл направи феноменален завършек на своя кръг и триумфира на Alfred Dunhill Championship. Ларазабъл започна деня с три удара преднина, но бързо го загуби след като изигра първата деветка дупки с шест удара над пара. Причина за това донякъде бе болката, която испанецът изпитваше. След вчерашния кръг Ларазабъл се оказа с огромни мехури на краката, които днес видимо пречеха на придвижването на испанеца. На втората деветка дупки Ларазабъл успя да се стегне и след три бърдита на заключителните четири дупки успя да стигне до победата. Испанецът завърши турнира с резултат от осем удара под пара, изпреварвайки с един удар шведа Джоел Сьохолм.

Alfred Dunhill Championship 2019 крайно класиране:

Победата е пета за Пабло Ларазабъл в Европейския тур и първа от 2015 г. насам. Той става третият испанец, който вдига трофея на легендарното игрище Лепърд Крийк. Днешната победа ще върне Пабло обратно сред първите 200 в световната ранглиста.

Зандер Ломбард започна много силно днешния ден и в един момент изглеждаше, че може да зарадва местната публика. Боги на 14-та и и тройно боги на последната 18-та го смъкнаха до ниво от три под пара и разделено седмо място в крайното класиране.

Alfred Dunhill Championship 2019 пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img