15.06.24 04:06
НачалоPGA турДжъстин Роуз и Харолд Варнер Трети поведоха на Charles Schwab Challenge

Джъстин Роуз и Харолд Варнер Трети поведоха на Charles Schwab Challenge

Бившият номер едно в света Джъстин Роуз и американецът Харолд Варнер Трети поведоха след първия ден на Charles Schwab Challenge 2020. Двамата показаха, че прекъсването поради COVID-19 не се е отразило сериозно на тяхната игра и изиграха игрището с по 63 удара. Като цяло резутлатите в първия ден на Колониал КК бяха високи. Цели 93-ма голфъри успяха да изиграят игрището на ниво пар, или по-добре.

Класиране след първия ден:

От няколко години Харолд Варнер Трети е постоянен фактор в американеския PGA тур, но той все още търси първата си победа.

По-рано през седмицата Джъстин Роуз обяви, че заедно с жена му Кейт ще спонсорират няколко турнира, за да подкрепят женския голф във Великобритания. Последната победа на Джъстин Роуз в PGA тура бе през януари 2019 на турнира Farmers Insurance Open.

Една от изненадите в първия ден бе поднесена от шампиона в турнира през 1995 г. Том Леман. Леман, който е на 61 години, записа кръг от 65 удара. Благодарение на него Леман разделя седмото място във временното класиране с резултат от пет удара под пара.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img