12.06.24 05:57
НачалоDP World TourЛукас Херберт и Брет Ранкин поведоха на Australian PGA Championship

Лукас Херберт и Брет Ранкин поведоха на Australian PGA Championship

Представителите на домакините Лукас Херберт и Брет Ранкин оглавиха класирането след първия ден на Australian PGA Championship 2019. Двамата стоят начело в класирането с резултат от пет удара под пара. Денят бе излключително успешен за австралийските голфър и първите 14 места в класирането са заети само от представители на домакините.

Класирането след първия ден:

Това е първи турнир за Лукас Херберт в Европейския тур от октомври насам. Австралиецът все още търси първата си победа в Европейския тур.

Адам Скот пристигна в Куинсленд като големият фаворит за победата тази седмица. Австралиецът, който заема 18-то място в световната ранглиста, показа страхотна игра през изминалата седмица по време на Presidents Cup. След първия ден Скот разделя 15-то място с резултат от два удара под пара.

Победителят от Отркития шампионат през 2009 г. Стюарт Синк също се намира в групата на ниво от два удара под пара. Последната победа на Синк в някой от водещите голф турове е именно победата на Открития шампионат преди десет години. През последните години американецът ограничи появите си по игрищата, за да бъде до жена си, която бе диогнистицирана с рак на гърдата.

Стартови времена за втория ден

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img