19.07.24 04:57
НачалоDP World TourБезгрешен Лий Уестууд триумфира на Abu Dhabi HSBC Championship

Безгрешен Лий Уестууд триумфира на Abu Dhabi HSBC Championship

Англичанинът Лий Уестууд показа най-добрия си голф и заслужено триумфира на Abu Dhabi HSBC Championship. Уестууд, който водеше след вчерашния ден, записа финален кръг от 67 удара, благодарение на което завърши турнира с резултат от 19 удара под пара. Второто място, с изоставане от два удара спрямо победителя, заеха Виктор Перез, Томи Флийтууд и Матю Фицпатрик

Abu Dhabi HSBC Championship крайно класиране:

Днешната победа е 25-та за Лий Уестууд в Еропейския тур и негова първа от ноември 2018 г. насам. Благодарение на днешния си триумф англичанинът ще се върне сред първите 50 на световната ранглиста и ще оглави класирането в Race to Dubai. Уестууд, който е на 46 години, вече има победи от тура в четири различни десетилетия. Първата му побада в Европейския тур датира от август 1996 г.

Томи Флийтууд се изкачи с 12 места в класирането благодарение на силната си игра във финалния кръг. Англичанинът записа кръг от 63 удара, което го изстреля до ниво от 17 удара под пара и разделено второ място в крайното класиране.

Чудесен ден и за младият французин Виктор Перез. Той също записа кръг от 63 удара и раздели второто място в крайното класиране.

Abu Dhabi HSBC Championship 2020 пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img