12.06.24 06:59
НачалоDP World TourХорхе Кампило с първа победа от Европейския тур

Хорхе Кампило с първа победа от Европейския тур

Хорхе Кампило записа първата си победа от Европейския тур след триумф на Trophée Hassan II. Това бе 229-ят старт на Кампило в Европейския тур, който до момента имаше две класирания на второ място в турнири от тура. Хорхе Кампило започна деня си с две богита в първите три дупки и изглеждаше, че изоставането му от лидерите вече е непреодолимо. Две бърдита в последните три дупки обаче изкачиха испанеца до ниво от девет удара под пара, което бе достатъчно за победа от два удара.

Крайно класиране Trophée Hassan II

Бърдито на 16-та позволи на Кампило да оглави класирането и в крайна сметка да спечели турнира. Победата ще доближи испанеца до 50-то място в световната ранглиста. Преди началото на турнира той заемаше 90-та позиция.

Поредна добра седмица за американеца Джулиан Съри. След четвъртото място в Индия днес той е в групата, която раздели втора позиция.

Лидерът след третия кръг Ерик ван Ройен нямаше ден и изигра игрището с удар над пара. Това го смъкна на ниво от седем под пара и разделена втора позиция в крайното класиране.

Trophée Hassan II крайно класиране

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img