21.05.24 08:16
НачалоPGA турБен Ан излезе еднолично начело на Wyndham Championship

Бен Ан излезе еднолично начело на Wyndham Championship

Южнокореецът Бен Ан оглави еднолично класирането след втория ден на Wyndham Championship. Ан, който бе един от лидерите след първия ден, записа кръг от 65 удара и води с резултат от 13 под пара. Силните резултати продължиха и във втория ден, което качи линията на къта на ниво от четири удара под пара. Сред играчите, които не успяха да стигнат този резултат отличаваме имената на Мартин Каймер, Подрейг Харингтън и Люк Доналд. И тримата не успяха да се изкачат в класирането за купата Федекс, което означва, че за тях сезонът в американския PGA тур приключва. Те не попадат сред първите 125 в калсирането за купа Федекс, които ще мерят сили следващата седмица в първия от трите плейофа, които ще маркират края на сезона.

Класиране след втория ден:

Бен Ан не може да се похвали с много силен сезон до момента. Последното му класиране в топ 10 датира от април, когато той раздели седмата позиция в крайното класиране на Valero Texas Open.

Джордан Спийт записа кръг от 67 удара в петък и се изкачи до ниво от девет удара под пара. Трикратният мейджър победител разделя 12-то място и изостава с четири удара от лидера Бен Ан.

Пълни резултати след втория ден

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img