15.06.24 04:02
НачалоDP World TourТирил Хетън с удар преднина преди финалния ден на Alfred Dunhill Links...

Тирил Хетън с удар преднина преди финалния ден на Alfred Dunhill Links Championship

Миналогодишният победител в голф турнира Alfred Dunhill Links Championship Тирил Хетън ще започне финалния ден на тазгодишното издание на надпреварата с удар преднина пред австралиеца Маркус Фрейзър. Днес Хетън игра на Старото игрище в Сейнт Андрюс и записа кръг от 66 удара, който го изстреля на ниво от 14 удара под пара за турнира. Вторият в класирането Маркус Фрейзър игра на Кингсбарнс Голф Линкс и се отчете с кръг от 67 удара. Третото място, на ниво от 11 под пара, в момента си разделят Томи Флийтууд и шампионът в турнира от 2004 г. Стивън Галахър. Андреа Паван и Лукас Бьорегаард допълват челната петица с резултат от 10 удара под пара. Утре всички състезатели ще играят на Старото игрище в Сейнт Андрюс, а играта ще започне в 08:30 с шотгън старт заради прогнозата за силни ветрове в следобедните часове.

В челото на класирането е доста оживено. С очакваните силни пориви на вятъра в утрешния ден всичко е възможно, всеки може да спечели.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всичко се получаваше в играта на Тирил Хетън днес.

Един от най-силните резултати днес е на финландеца Тапио Пулканен, който записа кръг от 64 удара на голф игрището в Карнусти.

Томи Флийтууд ще започне последния ден само на три удара от водача Хетън.

 

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img