23.06.24 06:23
НачалоБГ ГолфПравец Голф Клуб - удобното бягство от ежедневието

Правец Голф Клуб – удобното бягство от ежедневието

Pravets Golf Club
RIU Pravets Hotel

Само на 68 килиметра от центъра на София се намира Правец Голф Клуб, който предоставя чудесни условия за практикуване на любимата игра, или една релаксираща семейна почивка. Игрището се управлява от Troon Golf, компания с доказани традиции в голф индустрията. Тя управлява множество голф игрища по цял свят, сред които Trump Turnberry Resort в Шотландия и The Grove в Англия.

Pravets Golf Club

Игрището в Правец е по дизайн на Питър Харадайн и има дължина от 6470 метра. Парът на игрището е 72 удара. По протежение на цялото игрище се откриват невероятни гледки към близката планина и езерото, което стои между голф игрището и петзвездния хотел RIU Правец. Цялото игрище е осеяно с множество бункери и водни препятствия. Pravets Golf ClubТова го прави сериозен тест за всички голфъри, независимо от техните умения. Знаков за игрището е двойният грийн, с който завършват 9-та и 18-та дупки. Непосреднствено до него е разположена и клубната сграда, от терасата на която се откриват страхотни гледки към игрището. Тук се помещава и ресторант “Панорама”, идеално място за вашето лично, или професионално събитие.

Pravets Golf Club
The Club House

Голф комплексът разполага и с много добре развита голф академия. Тя е направена по последни стандарти и разполага с огромна тренировъчна зона и голф симулатор. Има и осветление, което позволява да упражнявате суинга си и след залез слънце.

В последните години Правец Голф Клуб се утвърди като един от водещите голф комплекси в България. Игрището бе домакин на множество престижни надпревари, сред които UniCredit PGAs of Europe Championships, Ladies Team Championships и EGA Men’s Team Championships. Ако търсите място, където да се потопите сред природата, но да е лесно достъпно от столицата то Правец Голф Клуб е един добър избор.

Правец Голф Клуб официален сайт

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img