21.05.24 06:41
НачалоDP World TourЛуи Оустхюзен с три удара преднина на South African Open

Луи Оустхюзен с три удара преднина на South African Open

Луи Оустхюзен оглави класирането на South African Open с резултат от 14 удара под пара. Оустхюзен записа кръг от 67 удара и ще стартира последния ден с три удара преднина пред най-близките си преследвачи, които са на ниво от 11 удара под пара. В тази група влизат водачът след втория ден Шарл Шварцел, трикратният победител през сезона Мат Уолъс и представителят на Замбия Мадалитсо Мутия. Голяма група играчи, в която се намират и Ърни Елс и Брендън Грейс, разделя петото място с резултат от 8 удара под пара.

Класирането след третия ден:

Това е първо участие на Луи Оустхюзен в турнира от 2010 насам. През годините той има три класирания в топ 10, но няма победа. След края на днешния си кръг Оустхюзен заяви:


“В последно време играта ми на грийновете е доста стабилна и за разлика от вчера днес успях да се възползвам от шансовете, които имах на грийна. Остават 18 дупки и трябва да мисля удара за удар.”

Най-доброто от третия кръг на лидера Оустхюзен:

Благодарение на това бърди Мат Уолъс ще стартира във финалната група утре.

Мадалитсо Мутия, който е само на три удара зад водача, има възможността утре да стане първия победител от Замбия в Европейския тур.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img