15.06.24 04:32
НачалоDP World TourДетри, Рознер и Хил оглавиха класирането в Мавриций

Детри, Рознер и Хил оглавиха класирането в Мавриций

Томас Детри, Антоан Рознер и Калъм Хил оглавиха класирането след втория ден на Afrasia Bank Mauritius Open 2019. Тримата са с резултат от 16 удара под пара и ще стартират финалния кръг с удар преднина пред Расмус Хьогаард и американеца Сиван Ким. Липсата на вятър днес се отрази положително на резултатите и почти нямаше играчи, които играха над пара днес. Един от слабите резултати днес принадлежи на французина Матю Павон, който започна деня само на удар зад вчерашния лидер Калъм Хил.

Класиране след третия кръг:

И тримате лидери все още няма нямат победа от Европейския тур. Утре те ще имат трудната задача да се преборят за победата с много силна конкуренция. Цели 15 играчи се намират на до пет удара изоставане от лидерите и също имат шанс за победата утре.

Томас Детри се намира в страхотна форма и в последните си четири турнира има две класирания в топ 10. Победа утре би изкачила белгиеца сред първите сто в световната ранглиста.

Лидерът след вчерашния ден Калъм Хил се върна в челото на класирането благодарение на това бърди на заключителната 18-та дупка.

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img