19.06.24 04:06
НачалоDP World TourДани Уилет триумфира на DP World Tour Championship

Дани Уилет триумфира на DP World Tour Championship

Дани Уилет спечели заключителния турнир за сезона и записа първата си победа от април 2016 г. насам. Победата на DP World Tour Championship е шестата от Европейския голф тур в кариерата на Уилет и първа в турнир от категорията Rolex Series.

Уилет завърши турнира с резултат от 18 удара под пара и остави на два удара зад себе си Мат Уолъс и Патрик Рийд. Уилет показа страхотна игра, стабилни неври и въпреки ветровитите условия успя да запише кръг от 68 удара. Рийд, който водеше след третия ден заедно с Уилет , записа кръг от 70 удара, който се оказа достатъчен само за разделено второ място.

Крайно класиране:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интригата в турнира бе жива до последно, след като Уилет бе много близо до това да прати топката във водата с началния си удар на последната 18-та дупка.

Патрик Рийд изгуби турнира на първата деветка дупки, където днес записа две богита и нито едно бърди.

Мат Уолъс ще завърши с призово класиране сезона, в който спечели три титли.

Франческо Молинари спечели класирането в Race to Dubai! Томи Флийтууд завърши на разделена 16-та позиция и не успя да защити титлата си от миналата година.

Шубханкар Шарма бе определен за новобранец на годината в Европейския тур и спечели наградата носеща името на сър Хенри Котън.

 

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
258ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisment -spot_imgspot_img