22.10.21 09:28
НачалоГолф куизГолф куиз "Omega European Masters"

Голф куиз „Omega European Masters“

Omega European Masters е един от най-престижните турнири в Европейския тур, който може да се похвали с богата история. Проверете знанията си за едно от най-популярните събития в календара на Европейския тур с нашия Голф куиз „Omega European Masters“ и незабравяйте да предизвикате приятелите си 🙂

Results

#1. Рекордът за най-нисък резултат в историята на турнира принадлежи на Джери Андерсън, който през 1984 г. печели с резултат от ..

#2. Турнирът Omega European Masters има богата история. Той става част от календара на Европейския тур през 1972 г и победителят през тази година е…..?

#3. Първата еропейска победа в турнира, откакто той е част от календара на Европейския тур, идва през 1976 г. и принадлежи на…?

#4. Победителят от последните три издания на турнира се решава след плейоф. Кой бе опонентът на Матю Фицпатрик в плейофа през изминалата година?

#5. Алек Рос е първия победител в историята на турнира. Той печели през ….

#6. Откакто турнирът е част от Европейския тур само един играч е успявал да триумфира три пъти в престижната надпревара. Кой е той?

#7. Последната неевропейска победа в турнира датира от 2014 г. и тя принадлежи на …?

#8. Матю Фицпатрик спечели последните две издания на надпреварата. Кой спечели турнира през 2016 г. – последния победител преди ерата на Фицпатрик?

finish

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име

- Advertisment -spot_img
273ФеновеХаресай
69ПоследователиПоследвай
250ПоследователиПоследвай
- Advertisment -spot_imgspot_img