Джъстин Роуз затвърди първото си място в света с победа на Farmers Insurance Open

0
19
Justin Rose on a par 3

Джъстин Роуз затвърди първото си място в световната ранглиста с победа на Farmers Insurance Open. Англичанинът демонстрира силна игра през цялата седмица и завърши турнира с резултат от 21 удара под пара. Второто място остана за австралиеца Адам Скот, който остана на два удара от победителя Роуз.

„Винаги оценявам голф игрищата, на които печеля. Това игрище е просто страхотно, с много история, така че се радвам, че спечелих тук…Обичам да печеля на игрище, които са сериозно изпитание за нас голфърите, а това определено е такова.“..сподели Джъстин Роуз след края на последния кръг.

Крайно класиране:

Джъстин Роуз защити титлата си в Турция и от утре отново е номер едно в света

Победата на Farmers Insurance Open е десетата за Джъстин Роуз в америакнския PGA тур.

Англичанинът показва голямо постоянство този сезон и по всичко личи, че смяната на екипировката не оказва влияние на играта му.

Адам Скот не успя да се противопостави на брилянтната игра на Джъстин Роуз, но въпреки това австралиецът изпраща една добра седмица. През последните няколко сезона Скот страдаше от слабата си игра на грийна и не може да се похвали с много силни резултати. Преди турнира в Тори Пайнс той смени своя пътър, което изглежда дава резултат.

Най-добрите удари от изминалата седмица:

Пълни резултати

Остави коментар

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име